Menerima Tempahan Kek / Cupcake / Homemade Coklat / Brownies / Tart etc...

Penang / Kedah / Perak

Sila Hubungi Nita - 016-5051635

Wednesday, August 26, 2009

Rich Moist Chocolate Lagi....Order USM

Ini adalah order dari staf USM Kampus Kejuruteraan Transkrian..Harap rasanya menepati citarasa...thanks..


Kek : Rich Moist Chocolate Cake
Berat :750gm ++
Filing Tengah : Strawbery + Coklat
Topping : Coklat Ganache
Hiasan : Badam Cincang + Jelly
Harga : RM23 shj

Sebenarnya sehari sebelum ni, ada 2 tempahan untuk kek yang sama..juga staf USM Transkrian...tapi disebabkan miss communication..dah tersalah deko untuk kek tersebut...sepatutnya untuk sambut birthday..tapi deko untuk simple punyer...sory sesangat..hopefully jgn serik menempah k....dan untuk kek tu tak sempat ambil gambar..

Wednesday, August 12, 2009

hAAppY BirTHdaY & annivERserY to iEma n iWAn

Thanks to Kida...ni order officemate untuk adik dia..iema...celebrate 2 IN 1...."HAPPY BIRTHDAY YG KE-24 ~IEMA~" & "HAPPY ANNIVERSARY TO IEMA n IWAN"...Semoga sentiasa berbahagia dan selamat menjadi ibu n ayah...Amin...
Kek : Rich Moist Chocolate Cake
Berat :750gm ++
Filing Tengah : Strawbery + Coklat
Topping : Coklat Ganache
Hiasan : Badam Cincang
Harga : RM23 shj

Monday, August 10, 2009

Salam..
Antara kek2 yang dibuat untuk dijadikan sample sempena sambutan HARI RAYA AIDILFITRI yang bakal menjelang tidak lama lagi...

1) kEk bUAH cAMpuRAn

2) riCH MoisT ChoCOLatE CakE


3) CarrOT aLmoND CakE

SaMpLe KeK UntuK sAMbutAN aiDILfiTRi 2009

Salam..



Berikut adalah kek2 yang dibuat khas untuk dijadikan sample untu sambutan HARI RAYA AIDILFITRI 2009...

Monday, August 3, 2009

Pandan Layer Cake

Tetiba2 teringgin lak nak try resepi en. mat gebu....PANDAN LAYER CAKE...sblm ni dok rasa yg org punya ja...so ari ahad yg lepas saya pun cuba la resepi en. mat kita..dia ni memang pakar dlm hal2 memasak ni...kira otai la...
So ni lah hasilnya..walaupun rupanya tidak lah begitu menawan...tapi rasa ok gak...tapi saya tak hias la...siap jer...terus ngap..nyum..nyum...

 
Blog Design by Ammupappa