Menerima Tempahan Kek / Cupcake / Homemade Coklat / Brownies / Tart etc...

Penang / Kedah / Perak

Sila Hubungi Nita - 016-5051635

Tuesday, March 30, 2010

Kek Besday Haziq (Anak kak mazlina Kewangan)


Kek Besday anak kak mazlina (kewangan, UiTM Penang)..ini pun nak dibawa ke sekolah haziq (Smart Reader Bandar Perda)..Heppy Besday Haziq, yang ke 6 thn..Semoga menjadi anak yang terbaik untuk ibu n ayah...Amin..

Kek Bersara&Besday Staf Library UiTM/Kek Nurul

Kek ini dibuat bagi meraikan staf yang akan bersara iaitu En Latifee Jaafar (28/3/2010)..dan juga meraikan staf yang menyambut hari lahir untuk bln Jan-Mac...Inilah muka2 wanted..hihihi..jgn maree, gurau jer..ini staf2 yang diraikan iaitu seramai 8 org..Kida, K. Zu, En. Izwan, Mail, Roslan, Ierma, En. Tp n Azlan (xde dlm gambar).. Doaku semoga kengkawan sume dipanjangkan umur n dimurahkan rezeki...
Kek sebelum di touch up



Kek ini pulak order dari Nurul (Kewangan UiTM), simple deco..katanya untuk makan2 jer..hopefully memenuhi citarasa semua yer..

Kek Besday Aleeya & Kek Ierma...

Kek Coklat Moist ini adalah order dari Haslina officemate (UiTM)..untuk celebrate besday anaknya ALEEYA NATASYA yang ke-5 thn..actually ina order 2 kek..coklat moist untuk dibawa ke sekolah anaknya (Graduan Kecil) dan Pandan Layer Kek pulak untuk makan2 kat umah..wahh..tahun ni aleeya dapat 2 kek lagi tu..
Doa acik semoga Aleeya menjadi anak kebanggaan ibu n abah..belajar rajin2 tau..

Kek diatas ini pulak order dari IERMA (Library UiTM)..simple2 aje..nak bawa balik kg..untuk makan2 sendiri...thanks yer Ierma..
Ini pulak kek untuk anak2 kesayangan ku..bising coz aku buat sebelm ni hanya untuk tempahan..jadi diaorang tak leh makan..hehe..sian anak mama..so, dgn penuh rasa kasih sayang maka terhasillah kek diatas..hihihi..

Tart Telur Pandan..


Thursday, March 18, 2010

Kek Besday n Bersara - En Mohd Hashim

Thanks to mak Kida..ini adalah tempahan sempena meraikan salah seorang staf di sekolah mak kida yang akan bersara..hopefully memenuhi citarasa semua..
Kek Coklat Moist
Coklat Ganache
Edible Image
2.5 kg++

Kek Besday - AQIL (Anak Suhaida USMB UiTM Penang)

Add Image
Thanks to Su..ini adalah khas untuk anak lelakinya yang ke 5 tahun..Semoga menjadi anak yang terbaik dan menjadi kebanggaan ibu n ayah..AMIN..
Coklat Moist Kek
Coklat Ganache
Edible Image
1.5 kg++

Tuesday, March 9, 2010

Produk Baru - Tart

Pertama kalinya saya membuka untuk tempahan...

Kulit Tart - Rm 0.50/biji
Tart Telur - Rm 0.80/biji
Tart Cheese (Blueberry/Strawberry/Kiwi) - Rm 0.90/biji

* Minimum order 30 biji...
 
Blog Design by Ammupappa