Menerima Tempahan Kek / Cupcake / Homemade Coklat / Brownies / Tart etc...

Penang / Kedah / Perak

Sila Hubungi Nita - 016-5051635

Sunday, February 28, 2010

Kek Hantaran Pertunangan & Besday - By Kida

Order ini dr KIDA untuk majlis pertunangan sepupunya..Actually dier ni memang kreatif tentang hal2 mengubah..so hasil deko kotak kek ini adalah gubahan dr dier, saya cuma deko kek sahaja..so sesape yang teringin nak order gubahan kotak camni..boleh layari blog KIDA..

Lagi Tempahan...Tart

Thursday, February 18, 2010

HEppY BeSDaY to DaNiSH yg kE 7 thn...

Order ni dr Fidah..khas untuk heronya yang ke 7 tahun..dah besar anak mama Fidah yer...Permintaan si mama nak gambar edible image BEN 10...so, harap2 menepati citarasa besday boy...n SEMOGA DANISH MENJADI ANAK YANG SOLEH & TERBAIK UNTUK IBU & AYAH yer...

Kek Coklat Moist 1.5kg++
Topping - Fully Coklat Ganache (Prior Coklat)
Filing - Coklat Mousse
Hiasan-Edible Image (BEN 10)+Smarties Coklat+Coklat Chip+Kepingan Coklat
Harga - RM 55 (price may subject to change from time to time)
Gambar Besday Boy...


Wednesday, February 17, 2010

Tempahan Budget


Cupcake CMC Budget - RM0.50/biji

Cupcake CARROT BADAM - RM0.60biji

Carrot Badam Cake Budget- RM16


CMC Budget - RM 15

Tart Chezzz Blueberry+Telur

Tuesday, February 9, 2010

Hari Pandan Sedunia...

Pandan Layer Kek..Kek yang sangat2 menguji kesabaran..Kesabaran camna??? Hanya owang yang penah buat jer yang tahu, camna punya tahap KESABARAN yang diperlukan...
tapi maybe utk yang dah pakar, tak byk problem sangat..hehehe..
almaklumlah kita ni masih baru sangat2...Anyway thanks to Kak Nita...Harap2 memenuhi citarasa... Tapi kalau nak komen apa2..sangat2 dialu2kan..Masih banyak yang perlu diperbaiki...


Pandan Slice ChesseCake

Sunday, February 7, 2010

Projek Baru...Tart Telur..NYum..nYum..

Projek Terbaru..TART TELUR..memang sedap kulit tart ni..WANGI n agak RANGGUP...
Memang nyummy....apa pun tgok jer gambar ni...
Future projek..nak wat plak TART BLUEBERRY....hehe..tak sabar rasanyer...

 
Blog Design by Ammupappa