Menerima Tempahan Kek / Cupcake / Homemade Coklat / Brownies / Tart etc...

Penang / Kedah / Perak

Sila Hubungi Nita - 016-5051635

Tuesday, March 30, 2010

Kek Besday Aleeya & Kek Ierma...

Kek Coklat Moist ini adalah order dari Haslina officemate (UiTM)..untuk celebrate besday anaknya ALEEYA NATASYA yang ke-5 thn..actually ina order 2 kek..coklat moist untuk dibawa ke sekolah anaknya (Graduan Kecil) dan Pandan Layer Kek pulak untuk makan2 kat umah..wahh..tahun ni aleeya dapat 2 kek lagi tu..
Doa acik semoga Aleeya menjadi anak kebanggaan ibu n abah..belajar rajin2 tau..

Kek diatas ini pulak order dari IERMA (Library UiTM)..simple2 aje..nak bawa balik kg..untuk makan2 sendiri...thanks yer Ierma..
Ini pulak kek untuk anak2 kesayangan ku..bising coz aku buat sebelm ni hanya untuk tempahan..jadi diaorang tak leh makan..hehe..sian anak mama..so, dgn penuh rasa kasih sayang maka terhasillah kek diatas..hihihi..

No comments:

 
Blog Design by Ammupappa